Barista tanfolyam

BARISTA TANFOLYAM

Jelentkezz Baristának és alapozd meg a jövődet Magyarországon vagy külföldön. Hazai valamint külföldi bárok és szállodaláncok felkérésére képzünk barista szakembereket.
ÉRDEKEL
Mester Barista tanfolyam

MESTER BARISTA

A kávékészítés igazi mestere szeretnél lenni? A legjobb helyen jársz! Megalkottuk Neked azt a képzést, amiben mindent összegyűjtöttünk egy helyre.

ÉRDEKEL
BARISTA TANFOLYAM + INGYEN MESTER BARISTA A Barista tanfolyamon elsajátíthatod a kávészakma fortélyait a kezdőtől a haladó szintig. A hagyományos olasz kávé készítéstől az újhullámos (speciality) irányvonalakat is tanítjuk a barista tanfolyamon.

BARISTA TANFOLYAM + INGYEN MESTER BARISTA

A Barista tanfolyamon elsajátíthatod a kávészakma fortélyait a kezdőtől a haladó szintig. A hagyományos olasz kávé készítéstől az újhullámos (speciality) irányvonalakat is tanítjuk a barista tanfolyamon.
ÉRDEKEL

LATTE ART TANFOLYAM

A Latte Art képzésen megtanulod a tej művészi használatát.
Minták rajzolva csokival, kávéval, tejhabbal, sziruppal. Rajz, sablonos és öntési minta egy csészében, dupla öntési minták, alma, szív, levél, tulipán. Kombinált technikák.
ÉRDEKEL
ALTERNATÍV KÁVÉKÉSZÍTÉS Manapság egyre több az olyan kávézó, ahol rengeteg újítással és különlegességgel találkozhatnak a kávérajongók. Az egyik közülük az alternatív kávékészítési technika, azaz a filterkávé készítés.

Alternatív kávékészítés

Manapság egyre több az olyan kávézó, ahol rengeteg újítással és különlegességgel találkozhatnak a kávérajongók. Az egyik közülük az alternatív kávékészítési technika, azaz a filterkávé készítés.
ÉRDEKEL
COFFEE SHOP MANAGER Unod, hogy állandóan megmondják a munkahelyeden, hogy mit tegyél? Itt az idő, hogy változtass! A Coffee Shop Manager képzés keretein belül megtanulhatod, hogyan váljon jó kávéház vezető belőled!

Coffee shop manager

Unod, hogy állandóan megmondják a munkahelyeden, hogy mit tegyél? Itt az idő, hogy változtass!
A Coffee Shop Manager képzés keretein belül megtanulhatod, hogyan váljon jó kávéház vezető belőled!
ÉRDEKEL
SZAKMAI NYELVTANFOLYAM Szakmai nyelvtanfolyam baristáknak! A nyelvtanfolyam a kávézók világával illetve a kávékészítéshez szükséges szakmai nyelvet ismerteti meg a jelentkezővel, amivel a külföldi munkavállalás elérhetővé válik.

SZAKMAI NYELVTANFOLYAM

Szakmai nyelvtanfolyam baristáknak!

A nyelvtanfolyam a kávézók világával illetve a kávékészítéshez szükséges szakmai nyelvet ismerteti meg a jelentkezővel, amivel a külföldi munkavállalás elérhetővé válik.
ÉRDEKEL
TRÉNINGEK Baristáknak, kávékészítőknek, „otthoni” kávékedvelőknek A legjobb élményajándék, minden alkalomra!

Tréningek

Baristáknak, kávékészítőknek, „otthoni” kávékedvelőknek
A legjobb élményajándék, minden alkalomra!

ÉRDEKEL

A Best-Mixer Iskolahálózat tagja

BestBarista 2021 - Minden jog fentartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram