BestBarista

A legjobb választás, ha barista tanfolyamot keresel
BestBarista A legjobb választás, ha barista tanfolyamot keresel
A BestBarista tanfolyamokon speciálisan a barista szakmára készítjük fel a résztvevőket, az alapoktól a profi szintig.
A BestBarista, a Best Mixer iskolahálózat tagjaként, 2012 óta népszerűsíti a kávés szakma iránt érdeklődők számára a barista tanfolyamokat.
Küldetésünk már a kezdetektől is az volt, és jelenleg is arra törekszünk, hogy növeljük Magyarország kávés ágazatának színvonalát. Igyekszünk minden téren a legújabb technikákat alkalmazni és folyamatosan nyomon követni a kávé kultúra változásait, a kávé beszerzésétől a szakmai versenyekig. Ezzel is szeretnénk segíteni, javítani és szinten tartani a kávéipart minden nézőpontból.
COFFEE SHOP MANAGER Unod, hogy állandóan megmondják a munkahelyeden, hogy mit tegyél? Itt az idő, hogy változtass! A Coffee Shop Manager képzés keretein belül megtanulhatod, hogyan váljon jó kávéház vezető belőled!
Azon kevés iskolák egyike vagyunk, ahol úgy gondoljuk, hogy a leendő barista szakembereknek a legmodernebb oktatási helyszíneket, a legújabb technológiájú gépeket és a specialty kávékat kell megismerniük egy barista tanfolyamon. Egyedüliként sikerült ezt elérnünk, hiszen nemcsak Budapesten, hanem a vidéki oktatótermeinkben is ugyanazt a színvonalat tudjuk nyújtani a barista tanfolyam résztvevőinek. A szakma legkiválóbb oktatóival együtt, egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy megvalósítsuk a kávéval kapcsolatos törekvéseinket Magyarország egész területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy széles körű és változatos tanfolyamokat kínálunk versenyképes áron. Kezdve a hobbi baristáknak kialakított óráktól, a profi barista szakemberek képzésén át, a nagyvállalati tréningekig mindenkinek tudunk ajánlani megfelelő tanfolyamot. Trénereink a barista szakterület legjobbai, és elkötelezettek amellett, hogy tapasztalataikat és tudásukat maximális szinten megosszák diákjaikkal.

Természetesen a barista tanfolyam mellett megtalálhatóak olyan szakmai továbbképzések is, mint a Latte Art tanfolyam, vagy az Alternatív kávékészítés. A szakmai ismeretek tökéletesítésére, pedig a Coffee Shop Manager és Szakmai nyelvtanfolyamokkal is bővült a képzési palettánk.
A BestBarista és Best Mixer iskola, a hallgatói vélemények, a partneri visszajelzések, valamint az országos lefedettség miatt is, mára az egyik legjobb képzési intézménnyé vált, a vendéglátós képzések tekintetében. Tarts velünk, legyél Te is Best Barista!

Néhány ok, amiért jó „Best”baristának lenni:

Manapság a legkeresettebb szakma a barista

Egy jól elkészített kávéval jól indul a napod

A különleges ízek és illatok szakembere leszel

Csodálatos alkotások kerülhetnek ki a kezed közül

A vendégek a Te tudásodat élvezhetik

Egyszerűen csak gyönyörű szakmád lehet

A Best-Mixer Iskolahálózat tagja

BestBarista 2021 - Minden jog fentartva
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram