BestBarista Iskola

barista-iskola-1554201802.jpgÜdvözöljük a BESTBARISTA Iskola honlapján!

A BESTBARISTA Iskola

A BESTBARITA Iskola speciálisan a barista szakmákra készíti fel hallgatóit az alapoktól a profi szintig.

A BESTBARISTA Iskola országos lefedettségű intézmény, Magyarországon az összes megyeszékhelyen található irodánk, illetve oktatási helyszínünk, így minden jelentkezőnek biztosítani tudjuk a legkényelmesebb lehetőséget a személyes találkozásra, nem utolsó sorban arra, hogy a lakóhelyéhez közel igénybe tudja venni képzéseinket. Sőt, ami még egyedülálló, hogy nálunk a vizsga helyszíne is ott van, ahol az oktatásra jársz.

Oktatóink egytől egyig kivételes tehetségek, életpályájuk során elért sikereik bizonyítják, hogy profi módon képesek átadni tudásukat a nálunk tanuló hallgatóknak. Olyan eredményekkel büszkélkedhetnek, amelyek bizonyságot adnak profizmusukról, megbízható tudásukról. 

Nálunk teljes körű képzést kaphatsz, hiszen a szakmai ismeretek mellett Magyarországon egyedüliként a BESTBARISTA iskolában oktatunk szakmai angol nyelvet. Képzéseink között megtalálható a barista, latte art, angol nyelv, bármixer, coffee shop maganer és a speciálisan kialakított kombinált képzések.

 

A BESTBARISTA Iskola Hallgatóinak lehetőségük van, az iskola partnerein keresztül ajánlott különböző munkalehetőségek megpályázására. Külföldi és belföldi munkáink többnyire szakirányúan a vendéglátás területén találhatók. Belföldön bárokban, kávézókban történhet az elhelyezkedés, külföldön óceánjáró hajókon, folyami hajókon, illetve szárazföldön is tudunk munkaajánlatot tenni, a megfelelő nyelvtudás ellenében.

Néhány ok, amiért jó „Best”baristának lenni:

Mert,

  • manapság a legkeresettebb szakma a barista
  • egy jól elkészített kávéval jól indul a napod
  • a különleges ízek és illatok szakembere leszel
  • csodálatos alkotások kerülhetnek ki a kezed közül
  • a vendégek a Te tudásodat élvezhetik
  • egyszerűen csak gyönyörű szakmád lehet

Ne feledd: "Az élet a kávézás után kezdődik!"