Mixer tanfolyam Debrecenben: legyél Te a koktélok királya!

Imádod az italokat, jó koktélokat? Vonz a nyüzsgés, az emberek? Pörgős vagy és jól fizető karrierre vágysz? Akkor tanulj bármixernek Debrecenben a szakma legjobbjaitól!

4 hét alatt új, jól fizető szakmád lehet!

Nem kell Budapestig utaznod, a BestMixernél Debrecen belvárosában szívhatod magadba meg a koktélkészítés elméleti és gyakorlati alapjait. Egy hónap alatt nemzetközileg elismert bizonyítványt szerezhetsz! Tökéletes bárhangulatban, prémium italokkal dolgozhatsz, ráadásul az elkészített koktélokat el is fogyaszthatod.

A debreceni mixer képzés a legjobb ár/érték arányú tanfolyam.

Miért válaszd a debreceni mixer tanfolyamot?

 • Modern környezetben, profi oktatóktól tanulhatod meg az elméletet és a gyakorlatot. 
 • 80-110 különböző koktélt sajátíthatsz el.
 • A mixer tanfolyamon nemcsak a jól ismert recepteket készíthetsz el, hanem saját koktélokat is keverhetsz.
 • Ár-érték arányban a legjobb képzést kaphatod Debrecenben.
 • A bármixer oklevél megszerzése után állást és teljes körű ügyintézést biztosítunk.
 • Hivatalos munkaközvetítőként segítünk, hogy közvetlenül pályázhass szuper nemzetközi lehetőségeket.
 • A koktél ismeretek mellett profi nyelvi felkészítést is vállalunk. 
 • A mixer tanfolyamot kombinálhatod más kurzusokkal, így nagyobb kedvezménnyel élhetsz, és még keresettebb lehetsz a vendéglátás területén.
 • Magántanulóként a városban legjobb áron végezheted a képzést.

Kiknek ajánljuk a debreceni mixer tanfolyamot?

Téged vár bármixer képzésünk, ha:

 • érdeklődsz a koktélok, italok iránt és szeretnéd tökéletesen elsajátítani az alapokat
 • szívesen mixerkednél bárokban, éttermekben, rendezvényeken vagy hajón
 • pályakezdő vagy, suli mellett dolgoznál, vagy új karrier lehetőségben gondolkodsz
 • szórakoztató munkával keresnél sok pénzt és építenél karriert
 • külföldön is kipróbálnád magad
A mixer képzés Debrecenben a Simonffy utca 4. szám alatt, a Halköz Üzletházban található.

Milyen oktatóktól tanulhatsz?

A BestMixer oktatói között 2019-es magyar és európai bajnokok vannak, így a legjobb kezekben vagy! Debrecenben ráadásul a molekuláris mixológia hazai nagymesterétől tanulhatsz. Megismerheted a legújabb trendeket és a különleges fortélyokat, hogy igazi profivá válj!

Mit tartalmaz a debreceni mixer tanfolyam ára?

A BestMixer képzés ára magában foglalja a felhasznált alapanyagokat és eszközöket, továbbá a magas szintű elméleti és gyakorlati oktatást is. Ezen kívül lehetőséged van debreceni és budapesti előadásokon és workshopokon ingyenesen részt venni.

Ráadásul folyamatos kedvezményekben részesülhetsz, akciósan szerezheted be a fontos báreszközöket, poharakat és szirupokat a BestMixer webshopjából.

Milyen vizsgát tehetsz a mixer képzés után?

A tanfolyam elvégzését követően debreceni központunkban vizsgázhatsz elméletből és gyakorlatból. Ha jól teljesítesz, nemzetközileg elfogadott - magyar és angol nyelvű - bizonyítványt állítunk ki.

7 modul értékelése fog szerepelni benne érdemjegy és százalékos formában, teljes képet adva szakmai tudásodról. Lehetőség van nyelvvizsgázni is, amelynek eredménye szintén feltüntetésre kerül.

Miért olyan trendi bármixernek tanulni?

Sokan ámulattal figyelik a szebbnél szebb koktélokat készítő bártendereket, amint az italokkal zsonglőrködnek. Mixerkedni igazi művészet: az italok íze, színe, illata és prezentációja mind-mind a kreativitást tükrözi.

Egy igazi profinak alaposan ismernie kell az italok összetevőit, azok kémiai reakcióit és a keverési technikákat. A molekuláris mixológia egészen új dimenziókat nyit meg a mixerkedés terén.

Ezen kívül a jó mixer központi figurája a bároknak, beszélget a vendégekkel, szórakoztatja őket és gondoskodik a kiváló hangulatról. Sokan egyszerűen azért térnek vissza egy jó italra, mert kedvelik megnyerő személyiségét és stílusát.

A bármixer szakma napról napra fejlődik, új trendek és technikák jelennek meg. A szakembereknek éppen ezért mindig naprakésznek kell lenniük, fontos, hogy ellessék az újdonságokat. Sőt, aki szeretne a legjobbak közé tartozni, számos hazai és nemzetközi bártender versenyen mérettetheti meg magát, ahol a legprofibb bármixerek mutatják meg tudásukat.

Miért érdemes bármixernek tanulni?

Ha már régóta érdekel a italok, koktélkészítés világa, akkor a bármixer szakma rengeteg izgalmas dolgot tartogat számodra. 

Változatos munkakörnyezet

Mixerként rengeteg kiváló lehetőség kínálkozik a karrierépítésre, hiszen attól függően, hogy mi áll a legközelebb a személyiségedhez, dolgozhatsz  bárokban, éttermekben, szállodákban, hajókon vagy rendezvényeken. A vendéglátásban tárt karokkal fogadják a tehetségeket, így nem kell attól tartanod, hogy nem találsz munkát. 

Kreativitás és önkifejezés

A koktélkészítés egy alkotó folyamat. Tökélyre fejlesztheted a legnépszerűbb koktélokat, de kísérletezhetsz új receptekkel és prezentációs technikákkal.

Nemzetközi karrierlehetőség

A szakma nemcsak itthon, hanem a világ minden táján nagyon elismertnek számít. Így ha szívesen utazgatsz, örömmel élnél és dolgoznál külföldön, megismernél más kultúrákat, vagy épp a hajózás világa vonz, akkor bármixerként könnyen találhatsz munkát.

Társasági élet

Ez egyáltalán nem magányos karrier, rengeteg új embert ismerhetsz meg munkád során, kiváló alkalmat biztosít arra, hogy kapcsolatokat teremts.

Megfizetett karrier

Az anyagiak miatt sem kell aggódnod, a jó fizetés borravalóval együtt kiváló kereseti lehetőséget kínál.

Folyamatos fejlődés

Számos továbbképzési lehetőség és verseny áll a bármixerek rendelkezésére, hogy továbbfejlesszék tudásukat.

Élvezet és szórakozás

A bármixer szakma cseppet sem unalmas. A különleges italok készítése mellett a vendégek szórakoztatásáról is gondoskodni kell, miközben maga az italkeverés is igazi öröm.

Hol lesz a mixer tanfolyam Debrecenben?

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 20 618 1234
E-mail: info@bestmixer.hu
Nyitvatartás: 9:00 – 17:30
Cím: Debrecen, Simonffy utca 4. 4025

Irodánk a Halköz Üzletház magasföldszinti folyosóján található.

Parkolás: Az üzletház saját mélygarázsában parkolhatsz, ha autóval érkezel.

Tömegközlekedés:

Trolival: 3, 4 (Szállj le a Debreceni Törvényszék megállónál, innen 2 perc séta az Üzletház!)
Busszal: 19, 25, 25y, 41, 41y, 42, 45 (Szintén a Debreceni Törvényszékig gyere!)

Villamossal: A Városháza megállóig kell jönnöd. (Ha vonattal érkezel, az 1-es vag 2-es villamossal juthatsz el hozzánk.)

Csatlakozz Te is a legprofibb mixerekhez!

Legyél Te a koktélok királya, és tanulj a legjobbaktól! Szerezz 4 hét alatt biztos elméleti és gyakorlati tudást, és építs karriert itthon vagy külföldön, nyűgözd le ital különlegességeiddel vendégeidet! A siker a kezedben van! 

Válogass tanfolyamaink közül!

A Best-Mixer Iskolahálózat tagja

BestBarista 2021 - Minden jog fentartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram