Ismered a zombie koktélt? Mutatjuk a receptet és a mögötte lévő sok-sok éves sztorit is!

Szeretnénk bemutatni budapesti oktatónkat, Szathmáry Dórát, aki tanulmányait a Bestmixer iskolában kezdte, akkor még nem sejtve, hogy ez a szakma lesz élete egyik legjobb döntése.

 ...

Egy vicces Gin Tonic sztorit osztunk meg, a mixer és a vendég közötti megtörtént párbeszédet! :)

Itt van a nyár, hetek óta kánikula, és mindig csak arról beszélünk, hogy milyen jó ilyenkor meginni egy jó hideg sört vagy egy finom jeges koktélt. Igen, ezek valóban sokat segítenek felüdülni a melegben, de vajon mi van akkor, ha nem alkoholt sze...

A vendéglátás területe mindig is jó munkalehetőséget biztosított, és biztosít ma is, legyen szó pincérekről, vagy bármixerekről. De mi a helyzet a baristákkal? Kik azok a baristák? Hol voltak eddig? És miért olyan jó ma baristának lenni?

A kávézás hagyománya évezredekre nyúlik vissza, nem véletlen tehát, hogy a kávérajongók száma évről évre egyre csak növekszik. Sorra nyílnak a különleges, dekoratívabbnál dekoratívabb, szemkápráztató hideg és forró italokat kínáló kávézók a világ...

A jelentkezéshez csak Te kellesz! De vajon mi kell az oktatáshoz?

Jelentkezz 2019-ben is képzéseinkre kedvezménnyel!

Tanfolyamok széles választékát ajánljuk az ország bármely pontján!

A nagy érdeklődésre való tekintettel néhány napra megnyitjuk iskolánk kapuit! Minden jelentkező megnézheti hogyan zajlik az oktatás a BestBaristánál!